CHORVATSKO - LOĎ MADONA A CYKLISTIKA - STŘEDNÍ OKRUH - BUS

Zájezd
Termín: 20.- 29. září 2024
Cena: 17.990 Kč
Zájezd je vyprodán
Zájezd číslo: 2496
  • EXOTICKÉ SPOJENÍ CYKLISTIKY A POBYTU NA LODI A MOŘI
  • 10 DNÍ CELKEM / 6 DNÍ NA KOLE / 7 NOCÍ V KAJUTÁCH
  • DOPRAVA DO CHORV. AUTOBUSEM S VLEKEM NA KOLA
  • POLOPENZE + K OBĚDU SENDVIČ NA CESTU
  • SLEVA 1500,-KČ KDYŽ POJEDETE VLASTNÍM AUTEM DO CHORVATSKA

Strávíme úžasný týden na lodi v Chorvatsku. Přes den budeme jezdit na kole, koupat se a užívat si vůni a klid dalmackých ostrovů. Zažijeme exotiku mořského putování a projezdíme neznámé trasy, které se při severním ani jižním okruhu nejezdí. V ceně je doprava autobusem. 

Zájezd
Zájezd

Při střední trase projedeme poloostrov Pelješac a ostrovy Brač, Hvar, Korčulu a Lastovo. Večery strávíme v malebných přístavních vesničkách a k tomu cyklistické putování v sedlech vašich trekových nebo horských kol po krásných ostrovech. K ubytování vám bude sloužit kajuta pro dvě osoby. Snídaně a večeře jsou na lodi. Vařit bude chorvatský lodní kuchař místní speciality.

DOPRAVA A NÁSTUPNÍ MÍSTA: Přeprava do Chorvatska a zpět je zajezdovým autobusem s vlekem na kola. Nástupní místa jsou po trase. Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha Černý Most. Dále se jede po trase Tábor, České Budějovice. Účastníci se musí dostavit na některé z nástupních míst. Pokud budou některá místa v autobuse nevyužita, je možné, abyste toho využili (po konzultaci) a zabrali si dvousedačku pro vaše pohodlí za jednorázový poplatek 1000,-Kč/osobu.

Akce je určena jak pro pohodové cykloturisty, tak i pro bikery, kteří si zaručeně přijdou na své. Cesty vedou po málo frekventovaných silničkách od přístavu k přístavu, ale také přes kopce v terénu. Večery pak strávíte na lodi nebo v příjemné hospůdce v přístavu při skleničce výborného místního vína.

UBYTOVÁNÍ: Loď Madona je vhodná pro větší skupiny kamarádů. Má velký salon, velké kryté sezení na zádi, kde se pořádají večírky a posezení s kytarou a dalšími nástroji. Velká střecha je vhodná pro opalování, cvičení a skákání do moře při koupání. 10 kajut je v podpalubí a 3 na palubě. Kajuty jsou pro 2 osoby, vybaveno sejfem, odkládacím prostorem a umyvadlem. Na palubě jsou 4 sprchy a 4 WC. Kapacita lodi je 28 míst. Pokud chce být někdo v kajutě sám, je to možné za doplatek neobsazeného lůžka 10.000,-Kč. Na lodi je zdarma k dispozici WI-FI. Za příplatek 2000,-Kč/osobu je do vyčerpání možné ubytování ve 4 HORNÍCH kajutách.
Obsazenost horních kajut za příplatek 2000,Kč/osobu:
Katuta 11 - VOLNÁ
Kajuta 12 - VOLNÁ
Kajuta 13 - VOLNÁ
Kajuta 14 - OBSAZENÁ
Jak to vypadá na lodi Madona se můžete podívat ZDE-LOĎ-MADONA.

STRAVOVÁNÍ: Chorvatská polopenze + sendvič na cestu místo oběda. Jak vypadá stravování na lodi se můžete podívat ZDE-JÍDLO. Stravování je v salónu. To je vlastně restaurace na lodi. Proto je také na všech lodích zákaz donášení a konzumace vlastního alkoholu. Pivo se na lodi čepuje, k dispozici je kvalitní chorvatské víno a míchané nápoje. Je možné mít pouze vlastní tvrdý alkohol.

KOLA A PROGRAM: Horská kola. Program je volen pro pohodovou cykloturistiku (denně 30- 60 km) s možností prohlídek památek, vesniček a koupáním se v moři. Bikeři a náročnější cyklisti (denní etapy 60-70 km) ocení krásné terény s výhledy na moře. Pokud budete mít ELEKTROKOLO, žádáme vás o nahlašení a poplatek za elektrokolo je 50 euro (1250,-Kč).

PROGRAM:
Pátek: večerní odjezd z ČR.
Sobota: dopolední příjezd do přístavu v Chorvatsku. Nalodění, oběd a dlouhý přesun na ostrov Korčula do Vela Luky. Cestou koupání a skákání z lodi. Přenocování v přístavu Vela Luka.
Neděle: na kole z Vela Luky do Brna. Přenocování v Brna.
Pondělí: přesun lodí na ostrov Lastovo. Na kole kolem ostrova. Přesun lodí do Korčuly. Noc v přístavu v Korčule.
Úterý: ranní přejezd na ostrov Hvar. Na kole ze Sučuraje do Jelsy. Noc v přístavu Jelsa.
Středa: na kole přes sedlo do přístavu Zavala a Světa Nedjelja. Přes Malo a Velo Grablje zpět do Jelsy. Přenocování v Jelse.
Čtvrtek: odpočinkový den. Ranní přesun na Brač do zátoky pod Pustinja Blaca. Návštěva kláštera Pustinja Blaca. Přesun lodí do Milny. Přenocování v Milně.
Pátek: z Milny na kolech přes Nerežišče do Postiry. Noc v Postiře.
Sobota: ranní přesun lodí na pevninu. Vylodění. Nakládání zavazadel a kol do autobusu a vleku na kola. Odjezd do ČR.
Neděle: dopolední příjezd do ČR.

CENA ZAHRNUJE:

  • dopravu účastníka a 1 kola nebo elektrokola autobusem do Chorvatska a zpět
  • plavba na lodi včetně přístavních poplatků a přeprava kol (doprava elektrokola je zapříplatek 1250,-Kč) na horní palubě lodě
  • 7x ubytování na lodi ve dvojlůžkových kajutách s WC a sprchou + pobytová taxa
  • polopenze - vaří chorvatský kuchař, sendvič k obědu na kolo
  • sportovní instruktor, informační materiály a plánky
  • pojištění proti úpadku cest. kanceláře a DPH

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE


KÁJA POLÍVKOVÁ -CYKLISTICKÁ LEGENDA SE VYDALA SE SUNBKEM NA LOĎ

Naše kamarádka Kája Polívková napsala hezký článek o pobytu na lodi v Chorvatsku, který udělala pro pro svojí cyklistickou skupinu Dámy na kole. Má stejnojmený portál, kde je vše ohledně cyklistiky pro ženy


Ahoj Stando a Mirko.
Byla to moje první dovolená na lodi. Přistupovala jsem k tomu s respektem ... malý prostor a malá skupina lidí na něm celý týden ... a tak. 
Díky překrásné přírodě, úžasnému moři, výbornému jídlu a vínu - a v neposlední řadě díky péči vás dvou - to byla jedna z mých nejkrásnějších dovolených. Různorodá, zážitková, senzační.
Rozhodně jsme se neviděli naposledy. Děkuji také za krásné fotky z akce, které nám vrátí atmosféru prožitého týdne. Irena Bulířová

8.10.2019 po zájezdu do Chorvatska na loď. Fotky jsou ve fotogalerii ZDE-FOTO-CHORVASKO.


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

To top