RAKOUSKO - NA KOLE K JEZERU ACHENSEE A DO ZILLERTALU

Zájezd
Termín: 19.- 24. srpna 2024
Cena: 12.590 Kč
Zájezd je vyprodán
Zájezd číslo: 2484
6 DNÍ / 5 x KOLO / 4 x PENZION S POLOPENZÍ

Jezero Achensee je unikát uprostřed Alp. Cesta k němu z německého Tegersee je jízda nedotčenou přírodou po krásné lesní cyklostezce. Když se k tomu přidá Zillertalské údolí, máme k dispozici stovky kilometrů nejlepších možných tras, jaké si ani nedovedeme představit. Objevme tento cyklistický svět a zažijme cyklistiku snů. Projezdíme nádherné cyklostezky podél řek Ziller a Inn a jezera Achensee. Tato alpská krajina poskytuje vše po čem, jak pohodoví cyklisté, tak i ti nejnáročnější touží. Využijeme také lanovku s velkými kabinami na Penken a vyjedeme i s koly na horské plato, ze kterého pak pojedeme nekonečnými sjezdy k údolní cyklostezce. Ubytování bude 4 noci v rodinném penzionu s rakouskou polopenzí. Koupat se budeme v jezeru Achensee.

Zájezd
Zájezd

Nástupní místa jsou: Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha Černý Most, Praha Stodůlky a dále po trase na Plzeň.

Program zájezdu:
1. DEN: (PO) večerní odjezd do Německa k hranici s Rakouskem.
2. DEN: (UT) od jezera Tegernsee nádhernou krajinou pedél divokých říček přes hranici do Rakouska k jezeru Achensee a z kopce do údolí k řece Inn a do penzionu. Koupání v jezeře Achensee.
3. DEN: (ST) z Innsbrucku přes Hall do sídla firmy Swarovský. Prohlídka expozice a na kole do penzionu po krásné cyklostezce. Zájemci na horských kolech to vezmou Loasweegem přes chatu Gamsstein ve výšce 1645 m. Tudy vede i trasa legendárního závodu TransAlp. Možnost občerstvení před sjezdem do penzionu.
4. DEN: (CT) Zillertalským údolím do Mayrhofenu. Lanovkou na vrchol Penkenu. Nádherným sjezdem do údolí a do hotelu. Zájemci mohou vyjet po vyhlídkové vysohohorské silnici na chatu do výšky 2000m a pak nádherným sjezdem na cyklostezku a po ní až do penzionu.
5. DEN: (PA) Na kole nebo autobusem k jezeru Achensse. Výlet nádherným do údolím k chatě Gramaialm. Zájemci pojedou dalším nádherným údolím na chatu Gern Alm. Zpět k jezeru Achensee, koupání a dojezd až do penzionu.
6. DEN: (SO) podle řeky Inn do Kufsteinu. Nakládání kol a odjezd do ČR.

Ubytování: 4 x v penzionu s rakouskou polopenzi o 3 chodech. Příplatek za jednolůžkový pokoj je 20,-Euro/noc.

Kola: treková nebo horská kola. Program je volen pro středně náročnou cykloturistiku (denně kolem 50-60 km). Náročnější cyklisti mají možnost prodloužení.

Cena zahrnuje: dopravu zájezdovým autobusem, dopravu kol ve speciálním přívěsu pro kola, ubytování a stravování v penzionu, pobytová taxa, sportovního instruktora, informační materiály a plánky, zákonné pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, DPH.

V ceně není: vše ostatní, co výslovně není uvedeno v "cena zahrnuje" a dále pojištění léčebných výloh a případné vstupy, lanovky a  nápoje při večeři.

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE


Milí, Mirko a Stando,
když jsem letos bukovala cyklozájezd s Vámi, byla jsem skálopevně přesvědčená, že to bude fantastická dovolená. V mém okolí nikdo nerozuměl, proč volím cestování s cestovkou z Jablonce-:), když na severní Moravě se nabízí hromady možností. Všichni ze Sunbike rodiny ale vědí, že kdo jednou zkusil, nemůže jinak.
Děkuji Vám za báječných 5 dní u Achensee. Za skvěle volené trasy, informace, podporu, dobrou náladu, spolehlivost a bezkonkurenční organizaci. Věděla jsem, že sázím na jistotu, a na uplynulé dny s Vámi na kolech budu dlouho šťastně vzpomínat.
Přeji Vám hodně spokojených klientů, krásný zbytek léta a těším se na další cesty s Vámi. Jste nejlepší!!!
Hanka Velkoborská

16. srpna 2022 po tomto zájezdu


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

Videa z této oblasti

Video o bikingu u jezera Achensee. Podívejte se na krásné záběry přírody i cyklisticky.


To top