ITÁLIE - Z DOLOMIT A ALP NA KOLE DO JIŽNÍHO TYROLSKA

Zájezd
Termín: 27.7.- 1. srpna 2024
Cena: 13.990 Kč
Počet volných míst: 7
  • Z ALP A DOLOMIT PO CYKLOSTEZKÁCH DO ÚDOLÍ K NAŠEMU HOTELU
  • 6 DNÍ / 5 x KOLO /4x HOTEL+ 4 x POLOPENZE / BUS S VLEKEM
  • LUXUSNÍ HOTEL S VYHLÁŠENOU POLOPENZÍ

Putování nádhernou krajinou Jižního Tyrolska po krásných cyklostezkách. Budeme sjíždět jednou z Alp, podruhé z Dolomit dolů k Brunecku, poblíž kterého leží náš skvělý hotel. Všichni známe legendární Kronplatz na lyžích. Nyní projezdíme údolími tuto krajinu na kole. Všechny cyklistické trasy začínají ve vyšších polohách a na kole sjíždíme údolími až k našemu hotelu, kde na nás čekají nezapomenutelná italská jídla. V případě špatného počasí může zdarma využít hotelový saunový svět

Zájezd
Zájezd

Větší část cyklotrasy vede podél řek. Projedeme Bruneck i Brixen. Uvidíme přes 80 třítisícových vrcholů a na kole dojedeme od Brenneru až do Bolzána. Trasy jsou lehké, ale nároční cyklisté vyjedou i na horské chaty, sedla nebo i na samotný Kronplatz.

NÁSTUPNÍ MÍSTA: Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha a dále po trase Plzeň.

PROGRAM ZÁJEZDU:
1. den: (SO) Odjezd na noc přes Rakousko do Itálie.
2. den: (NE) Na kole z Brenneru po cyklostezce do místa ubytování.
3. den: (PO) Z Val Pustertalského Toblachu po cyklostezce do Brunecku. Na začátku možnost trasu prodloužit o přejezd sedla u Prato Piazza.
4. den: (UT) Údolím Valle Aurina (národní park Vedrette di Ries-Aurina ), které obklopuje přes 80 třítisícovek u Casere přes Bruneck do místa ubytování. Možnost startu na chatě Kehrer Alm ve výšce 1842 m.
5. den: (ST) Lanovkou nebo na kole na legendární Kronplatz, který se nad městem tyčí do výšky 2227m. Nádherným sjezdem až na ubytování.
6. den: (CT) Údolím Eisacktal přes Brixen, kde "trpěl" Havlíček Borovský. Nakládání kol a odjezd domu. Příjezd do ČR po půlnoci. v pátek

CENA ZAHRNUJE: dopravu autobusem s klimatizací, dopravu kol ve speciálním přívěsu, ubytování: 4 x v hotelu ve dvoulůžkových pokojích s polopenzí (výbornou jihotyrolská kuchyně, večeře - 4 chody včetně salátového bufetu), SAUNA při špatném počasí, sluneční terasa, sportovníinstruktor, informační materiály a plánky, zákonné pojištění CK proti úpadku a DPH.

Akce je určena: pro všechny cyklisty.

Cena nezahrnuje: lanovky, pojištění léčebných výloh (možno zřídit na našich stránkách nebo levněji přes naší CK), příplatek za jednolůžkový pokoj je 30,-Euro/noc.

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE

 


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

Videa z této oblasti

Podívejte se na toto video z této akce v roce 2018 od našeho kamaráda Petra Havla.


To top