ALPEADRIA - PO NEJKRÁSNĚJŠÍ CYKLOSTEZCE Z ALP AŽ NA MOŘSKOU PLÁŽ

Zájezd
Termín: 1.- 7. července 2024
Cena: 14.990 Kč
Zájezd je vyprodán
Zájezd číslo: 2471
  • 7 DNÍ / 4-5 x KOLO / 1 X RAFTING / 4 x PENZION POLOPENZE
  • PONTEBBANA - JEDINEČNÁ CYKLOSTEZKA S MNOHA TUNELY
  • ADRENALÍNOVÝ DOPLNĚK - RAFTING NA SOČI
  • TRIUMFÁLNÍ DOJEZD K MOŘI, KOUPÁNÍ

Projedeme nejkrásnější část známé Alpe Adria a přidáme si navíc krásné trasy v okolí Tarvisia, kde budeme ubytováni v pěkném pensionu s italskou polopenzí. Začneme v Rakousku a přes Villach do místa ubytování. Od jezera Bled pojedeme údolím Radovny přes Krajnskou Goru, jako relaxaci uděláme rafting na řece Soča. Po cyklostezce Pontebbana, ze zrušené železnice pojedeme 47 km do Resiutta a dále do starobylého Venzone. Zbylou část Alpeadrie pojedeme z nejdokonalejší vojenské pevnosti Palmanova až do letoviska Grado. Zde strávíme zbytek dne přímořskou cyklistikou, koupáním, relaxací a odpočinkem. Na cestu do vlasti se vydáme později večer. Domu přijedeme v neděli dopoledne.

Zájezd
Zájezd
Nástupní místa jsou: Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha a dále po trase Tábor a České Budějovice.

Program zájezdu:
1. den: (PO) odjezd z ČR večer na noc do Rakouska.
2. den: (UT) na kole částečně po Drávské cyklostezce z Rakouského Patrnionu přes Villach do Tarvisia (60 km).
3. den: (ST) od jezera Bled údolím Radovny a po cyklostezce ze zrušené železnice přes Krajnskou Goru do Tarvisia (60 km).
4. den: (CT) autobusem do Bovce. Dopolední rafting a volné odpoledne nebo na kole před sedlo Predil do Tarvisia. Je ale třeba překonat sedlo Predil 1156 m s krásnou vojenskou pevností. Zde se nabízí možnost výjezdu až na Mangrtské sedlo do 2050 m s úžasnými výhledy na celé Julské Alpy (35/55 km).
5. den: (PA) z Tarvisia po cyklostezce Pontebbana pořád z kopce do Venzone (70 km).
6. den: (SO) na kole po hradbách v Palmanova. Přes vykopávky v Aquilee do Grada (30 km). Přímořská cyklistika, koupání a relaxace. V noci odjezd do ČR.
7. den: (NE) dopolední příjezd domu.

Ubytování a stravování: v rodinném pensionu ve dvoulůžkových pokojích s polopenzí (výborná italská kuchyně). Příplatek za jednolůžkový pokoj je 30,-Euro/noc.

Cena zahrnuje:  dopravu autobusem s klimatizací, dopravu kol ve speciálním přívěsu, ubytování s polopenzí, pobytová taxa, RAFTING na Soče, sportovní a vodácké instruktory, informační materiály a plánky, zákonné pojištění CK proti úpadku a DPH.

Cena nezahrnuje: vše co není vyjmenováno v ceně zájezdu, zvláště pak pojištění storna a léčebných výloh (zřídíme na požádání), vstupy.

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE


Na kole až k Jadranu: jízda snů po cyklostezce Alpe Adria - článek o této cyklostezce vyšel na iDnes už v roce 2014. Přesto je pořád aktuální. Jen od té doby došlo k mnoha vylepšením a otevření nových tunelů na cyklostezce.
Přečtěte si ho ZDE-ALPEADRIA.


Ahoj Mirko a Stando,
ještě jednou děkuji za moc hezkou a příjemnou dovolenou, která byla vedena profesionály! Fakt moc hezký a úžasná volba jednotlivých tras. Budu vás všude doporučovat.
Přeji hodně šťastných kilometrů a hodně spokojených klientů.
Hezký den.
Ing.Alena Černá, Šumperk
e-mail: acerna@urdiamant.com
31. července 2022 po tomto zájezdu.


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

Videa z této oblasti

Účastník předchozího zájezdu AlpeAdria připravil video. Podívejte se na jeho krásné záběry přírody i cyklistického putování.


To top