ITÁLIE - ELBA - CYKLISTIKA A KOUPÁNÍ NA NAPOLEONOVĚ OSTROVĚ

Zájezd
Termín: 9. - 18. června 2023
Cena: 15.990 Kč
Zájezd je vyprodán
Zájezd číslo: 2361
  • KRÁSNÁ CYKLISTIKY A KOUPÁNÍ NA ROMANTICKÉM OSTROVĚ
  • BAZÉN NA UBYTOVÁNÍ - MOBILE-HOMY
  • 10 DNÍ / 7x KOLO / 7 x MOBILE-HOME / BUS / TRAJEKT

Elba - malý italský ostrov v Tyrhénském moři, představuje ideální dovolenkovou destinaci. Lákadel nabízí víc než dost – průzračné moře, písečné i oblázkové pláže, historická městečka, všudypřítomné hory i vesničky s rázovitou atmosférou.
Cyklistika na Elbě je krásná hlavně tím, že průzračně modrá hladina moře je vidět skoro z každého místa. Krásné trasy budou vždy zpestřeny neomezeným koupáním v moři. Necelý rok na Elbě pobýval Napoleon Bonaparte, který je už s tímto ostrovem nerozlučně spojen.

Zájezd
Zájezd

Nástupní místa jsou: Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha a dále po trase Plzeň.

PROGRAM ZÁJEZDU:
1.den: (PA) Odjezd z Liberce přes Prahu do Itálie.
2.den: (SO) Příjezd do přístavu, nalodění se a přesun na Elbu. Dojezd do místa ubytování. Ubytováni 7 noci v mobile-homech 300 m od moře a 1 km od městečka marina di Campo. K dispozici také bazénem a welness.
3 - 8.den: (NE) Na kole po Elbě. Etapy v různých částech ostrova. Jeden den bude volný pro individulání výlety. Během jedné etapy také necháme kola na chvíli v klidu a vystoupáme nebo vyjedeme lanovkou na nejvyšší vrchol ostrova Monte Capane 1100 m. Trasy budou kole 40- 60 km s možností zkrácení.
9.den: (SO) Po předání apartmánů volné dopoledně a přesun autobusem do přístavu. Lodí na pevninu a odjezd na noc do ČR.
10.den: (NE) Příjezd dopoledne do ČR. Akce je určena pro všechny aktivní cyklisty a treková nebo horská kola.

UBYTOVÁNÍ: 7 x ve 4 lůžkových mobile-homech (2 oddělené 2 lůžkové ložnice, kuchyňka, lednice, nádobí, sprcha (asi 300 m od moře a kilometr od krásného městečka Marina di Campo). Detailní informace k vybavení mobile-homů naleznete ZDE-MOBILE-HOME.

STRAVOVÁNÍ: vlastní. V kempu, kde bydlíme je malý supermarket a výborná restaurace s italskými specialitami a pizzou. Okolo kempu je několik dalších vyhlášených restaurací a náš tip - příjemná "garážová" restaurace s prodejem vín z tanku a mořskými specialitami. Užijete si italskou kuchyni.

CENA ZAHRNUJE: dopravu klimatizovaným autobusem, přepravu kol ve speciálním přívěsu, trajekt na ostrov, 7 nocí v mobile-homech (dvoulůžkové ložnice) poblíž moře, k dispozici bazén, sportovní instruktor, informační materiály a plánky, povinné pojištění CK proti úpadku, DPH.

CENA NEZAHRNUJE: vše, co nebylo výslovně uvedeno v "cena zahrnuje" a dále zvláště: stravování a pojištění léčebných výloh.

Elba - krásný článek o tomto krásném ostrově právě vyšel na iDnes
Chystáte se na Korsiku nebo Sardinii? Než tam pojedete, můžete si zkusit takový malý výběr z toho nejlepšího, co tyto ostrovy nabízejí. Všechno najdete na Elbě. Malém krásném ostrově, kde by se zdálo, že na týden není co dělat. To je ale omyl. Budete překvapeni a až to vyzkoušíte, budete se sem zase chtít vrátit. Článek o Elbě nemusíte hledat. Stáhněte si ho a přečtěte ZDE-ELBA.

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE.

18.9.2019 napsala Petra Polková po zájezdu na Elbu toto:
Stando a Mirko,
krásný zájezd to byl, snad jeden z nejhezčích.. ) nádherné počasí, moře času na koupání a relaxaci, výborné jídlo a víno, skvělá parta lidí včetně pana řidiče a řidičky...
Fotek bylo spousty, rychlé sjezdy se střídaly s namáhavým stoupáním, a asfaltové silnice se vystřídaly s MTB trasami.
Smích byl slyšet ze všech mobil homů a úsměvy byli na opálených obličejích taktéž....
Děkuji moc za krásnou dovolenou a těším se příští rok na další... Petra


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

Videa z této oblasti

Podívejte se na toto video z Elby roce 2023 od našeho kamaráda Petra Havla.


To top