ITÁLIE - NEJKRÁSNĚJŠÍ LYŽOVÁNÍ JIŽNÍHO TYROLSKA

Zájezd
Termín: 27. - 31. ledna 2023
Cena: 8.490 Kč
Zájezd je vyprodán
Zájezd číslo: 2314
  • 3 NOCI V RODINNÉM PENSIONU S ITALSKOU POLOPENZÍ / 3 DNY LYŽOVÁNÍ / AUTOBUSOVÝ LYŽAŘSKÝ ZÁJEZD
  • NEJLEPŠÍ LYŽOVÁNÍ V JIŽNÍM TYROLSKU + KRONPLATZ
  • DENNĚ PO LYŽOVÁNÍ K DISPOZICI ZDARMA SAUNA
  • CESTA DO ITÁLIE PŘES DEN - PŘÍJEZD VEČEŘE

Na severu Itálie je na pokraji Dolomit vyhlášený Kronplatz . My tentokrát mimo něj také navštívíme menší, ale krásné oblasti Gitschberg Jochtal a Plose , které mají kolem 50 km sjezdovek ve výškách do 2500 m. Nahoru vás vyvezou nejmodernější, většinou kabinkové lanovky. Lyžování tu je opravdu pro každého. Plose má navíc úžasnou, 11 km dlouhou červenou sjezdovku, která nadchne každého. Ubytování bude v oblíbeném rodinném pensionu s úžasnou italskou polopenzí a saunou. Zažijete několik nádherných dnů lyžování, výbornou jihotyrolskou kuchyni a večerní pohodu se saunou.

Zájezd
Zájezd

DOPRAVA A NÁSTUPNÍ MÍSTA:Přeprava do Itálie a zpět je zajezdovým autobusem. Nástupní místa jsou po trase. Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha a Plzeň. Účastníci se musí dostavit na některé z nástupních míst. Pokud budou některá místa v autobuse nevyužita, je možné, abyste toho využili (po konzultaci s námi) a obsadili si dvousedačku pro vaše pohodlí za jednorázový poplatek 1000,-Kč/osobu.

PROGRAM ZÁJEZDU:

  • 1. den: (SO 27.1.2024) Ranní odjezd do Itálie. Příjezd na ubytování, večeře, volná zábava.
  • 2. den: (NE) Lyžování v oblasti Kronplatz.
  • 3. den: (PO) Lyžování v oblasti Gitschberg Jochtal.
  • 4. den: (UT) Lyžování v oblasti Plose. Po lyžování odjezd do ČR. Cesta domu na noc.
  • den: (ST) (31.1.2023) Příjezd do ČR bude v noci ze úterý na středu (30.1./31.1.2024), přibližně kolem 3-4 hodiny ranní do Prahy a postupně dalších nástupních míst.

UBYTOVÁNÍ: 3 noci v rodinném pensionu v obci Natz, ve 2-3 lůžkových pokojích s TV, koupelnou a WC. K dispozici SAUNA.

STRAVOVÁNÍ: polopenze – vyhlášená místní kuchyně (snídaně formou bufetu, večeře o třech chodech a se salátovým bufetem). Stravování začíná večeří po příjezdu na pension.

CENA ZAHRNUJE: ubytování, stravování, zajištění skipasů se slevou pro cestovní kancelář, průvodce, pobytová taxa, pojištění proti úpadku cest. kanceláře, DPH, doprava autobusem, každý den zajištěna doprava na lyžování.

V CENĚ NENÍ: skipas, pojištění léčebných výloh.

CENA SKIPASU 2023: (není v ceně zájezdu) 3 dny lyžování ve 3 oblastech: dospělí 190 €, senioři (ročník narození před 28.11.1957-1942) 175 €, děti (ročník narození po 28.11.2006-2014) 150 €


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

To top