CHORVATSKO - LOĎ MADONA A CYKLISTIKA - SEVERNÍ OKRUH - VLASTNÍ DOPRAVA

Zájezd
Termín: 16.- 23. září 2023
Cena: 15.490 Kč
Počet volných míst: 8
  • EXOTICKÉ SPOJENÍ CYKLISTIKY A POBYTU NA LODI A MOŘI
  • 10 DNÍ CELKEM / 6 DNÍ NA KOLE / 7 NOCÍ V KAJUTÁCH NA LODI
  • DOPRAVA DO CHORV. VLASTNÍM AUTEM
  • POLOPENZE + K OBĚDU BALÍČEK NA CESTU

Týdenní pobyt na útulné motorové lodi v Chorvatsku. Zažijeme nádhernou cyklistiku i s koupáním v moři a odpočinkem na prázdných plážích. Strávíme úžasný týden. Přes den budeme jezdit na kole po klidných dalmackých ostrovech. Zažijeme exotiku mořského putování a projezdíme perfektní cyklistické trasy polostrova Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar a Brač. K ubytování vám bude sloužit kajuta pro dvě osoby. Snídaně a večeře budou na lodi, svačinu dostanete s sebou na kolo. Vařit bude chorvatský lodní kuchař místní speciality.

V tomto termínu je ideální počasí na ježdění na kole i na koupání. Není hlavní turistická sezóna a ostrovy jsou skoro opuštěné.

Akce je určena jak pohodové cykloturisty, tak i pro bikery, kteří si zaručeně přijdou na své. Cesty vedou po málo frekventovaných silničkách od přístavu k přístavu, ale také přes kopce v terénu. Večery pak strávíte na lodi nebo v příjemné hospůdce v přístavu při skleničce výborného chorvatského vína.

DOPRAVA DO NÁSTUPNÍ MÍSTA: Vlastním autem nebo sdílená doprava. V Chorvatsku je potřeba se dopravit do přístavu Jesenice-Krilo, odkud loď vyplouvá. Parkování je zdarma v přístavu nebo na hlídaném parkovišti za 50 euro/celý pobyt. 

PROGRAM:
Pátek: večerní odjezd vlastním autem z ČR.
Sobota: dopolední příjezd do přístavu v Chorvatsku. Nalodění, oběd a dlouhý přesun na poloostrov Pelješac do Trpaně. Cestou koupání a skákání z lodi. Přenocování v přístavu. 
Neděle: na kole na Pelješaci do Lovišče. Přesun lodí na Korčulu. Přenocování v Korčule.
Pondělí: na kole do Vela Luky. Noc v přístavu Vela Luka.
Úterý: ranní přejezd na Vis. Na kole kolem Visu. Noc v přístavu Vis.
Středa: ranní přesun na Hvar do města Hvar. Na kolech do Starého Gradu nebo přístavu Jelsa. Přenocování.
Čtvrtek: ranní přesun na Brač do Bolu. Na kolech z Bolu do Milny. Přenocování v Milně.
Pátek: z Milny na kolech do Supetaru a Postiry. Noc v Postiře.
Sobota: ranní přesun lodí na pevninu. Vylodění. Nakládání zavazadel a kol do auta. Odjezd do ČR.
Neděle: ranní příjezd do ČR.

UBYTOVÁNÍ:  Loď Madona je vhodná pro větší skupiny kamarádů. Má velký salon, velké kryté sezení na zádi, kde se pořádají večírky a posezení s kytarou a dalšími nástroji. Velká střecha je vhodná pro opalování, cvičení a skákání do moře při koupání. 10 kajut je v podpalubí a 3 na palubě. Kajuty jsou pro 2 osoby, vybaveno sejfem, odkládacím prostorem a umyvadlem. Na palubě jsou 4 sprchy a 4 WC. Kapacita lodi je 28 míst. Pokud chce být někdo v kajutě sám, je to možné za doplatek neobsazeného lůžka 10.000,-Kč. Na lodi je zdarma k dispozici WI-FI. Za příplatek 2000,-Kč/osobu je do vyčerpání možné ubytování ve 3 HORNÍCH kajutách
Jak to vypadá na lodi Madona se můžete podívat ZDE-LOĎ-MADONA.

STRAVOVÁNÍ: Polopenze + sendvič místo oběda. Ráno snídaně, čaj, káva. K večeři polévka, salát, hlavní jídlo a dezert nebo ovoce. Jak vypadá stravování na lodi se můžete podívat ZDE-JÍDLO. Stravování je v salónu. To je vlastně restaurace na lodi. Proto je také na všech lodích zákaz donášení a konzumace vlastního alkoholu. Pivo se na lodi čepuje, k dispozici je kvalitní chorvatské víno a míchané nápoje. Je možné mít pouze vlastní tvrdý alkohol.

KOLA A PROGRAM: Určeno pro horská kola. Program je volen pro pohodovou cykloturistiku (denně 30-60 km) s možností prohlídek památek, vesniček a vnímání nádherné krajiny. Bikeři a náročnější cyklisti (denní etapy 60-80 km) ocení krásné terény s výhledy na moře. Pokud budete mít ELEKTROKOLO, žádáme vás o nahlašení a poplatek za elektrokolo je 50 euro (1250,-Kč).

CENA ZAHRNUJE:

  • plavba na lodi včetně přístavních poplatků a přeprava kol (doprava elektrokola je zapříplatek 1250,-Kč) na horní palubě lodě
  • 7x ubytování na lodi ve dvojlůžkových kajutách s WC a sprchou + pobytová taxa
  • polopenze - vaří chorvatský kuchař, sendvič k obědu na kolo
  • sportovní instruktor, informační materiály a plánky
  • pojištění proti úpadku cest. kanceláře a DPH

V CENĚ NENÍ: Doprava účastníka a kola do Chorvatska, případné parkování auta v Chorvatsku, pojištění léčebných výloh (na požádání uděláme).

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE


Ahoj Stando a Mirko.
Byla to moje první dovolená na lodi. Přistupovala jsem k tomu s respektem ... malý prostor a malá skupina lidí na něm celý týden ... a tak. 
Díky překrásné přírodě, úžasnému moři, výbornému jídlu a vínu - a v neposlední řadě díky péči vás dvou - to byla jedna z mých nejkrásnějších dovolených. Různorodá, zážitková, senzační.
Rozhodně jsme se neviděli naposledy. Děkuji také za krásné fotky z akce, které nám vrátí atmosféru prožitého týdne. Irena Bulířová

8.10.2019 po zájezdu na loď do Chorvatska. Fotky jsou ve fotogalerii ZDE.


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

To top