CHORVATSKO - LOĎ MAGDALENA A CYKLISTIKA - JIŽNÍ OKRUH - BUS

Zájezd
Termín: 19.- 28. května 2023
Cena: 22.990 Kč
Zájezd je vyprodán
Zájezd číslo: 2353
  • EXOTICKÉ SPOJENÍ CYKLISTIKY A POBYTU NA LODI NA MOŘI
  • 10 DNÍ CELKEM / 6 DNÍ NA KOLE / 7 NOCÍ V KAJUTÁCH S WC A SPRCHOU
  • POLOPENZE + K OBĚDU BALÍČEK NA CESTU
  • DOPRAVA DO CHORV. AUTOBUSEM S VLEKEM NA KOLA

Strávíme úžasný týden na lodi Marija Magdalena - kategorie "A" v Chorvatsku. Přes den budeme jezdit na kole, koupat se a užívat si vůni a klid dalmackých ostrovů. Zažijeme exotiku mořského putování. Ubytování je  ve dvou a třílůžkových kajutách vybavených toaletou a sprchou. V ceně je doprava autobusem.

Zájezd
Zájezd

Akce je určena jak pro pohodové cykloturisty, tak i pro bikery, kteří si zaručeně přijdou na své. Cesty vedou po málo frekventovaných silničkách od přístavu k přístavu, ale také přes kopce v terénu. Večery pak strávíme na lodi při kytaře nebo v příjemných hospůdkách v přístavu při skleničce místního vína.

Snídaně a večeře jsou na lodi. Vařit bude chorvatský lodní kuchař místní speciality. V tomto termínu je příjemně na ježdění na kole i na koupání. Ostrovy jsou skoro opuštěné a není zde letní turistický chaos.

DOPRAVA A NÁSTUPNÍ MÍSTA: Přeprava do Chorvatska a zpět je zajezdovým autobusem s vlekem na kola. Nástupní místa jsou po trase. Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav, Praha. Dále se jede břes Brno do Rakouska, Slovinska a Chorvatska. Účastníci se musí dostavit na některé z nástupních míst. Pokud budou některá místa v autobuse nevyužita, je možné, abyste toho využili (po konzultaci) a zabrali si dvousedačku pro vaše pohodlí za jednorázový poplatek 1000,-Kč/osobu. Slevu na dopravu vlastním autem do Chorvatska neposkytujeme.

PROGRAM PLAVBY:
Pátek:
 večerní odjezd z ČR na noc do Chorvatska.
Sobota:
 dopolední příjezd do přístavu v Chorvatsku. Nalodění, oběd a dlouhý přesun na poloostrov Pelješac. Cestou koupání a skákání z lodi. Přenocování v přístavu Lovište.
Neděle:
 na kolech z Loviště do Trsteniku. Přenocování v Trsteniku.
Pondělí:
 na kole z Trsteniku přes Ston do Slana na pevnině. Přenocování ve Slanu.
Úterý:
 lodí ze Slana na ostrov Šipaň. Na kole ze Šipaňské Luky do Suduradu. Lodí na pláž u ostrova Lopud. Koupání. Lodí přesun do Dubrovniku. Přenocování v Dubrovniku.
Středa:
 ranní odjezd lodí z Dubrovniku na ostrov Mljet. Na kole z Okuklje do Poláče. Odjezd lodí na ostrov Korčula. Přenocování v Lumbardě.
Čtvrtek:
 na kole z Lumbardy přes město Korčula do Račišče. Nalodění a přesun lodí na Makarskou. Přenocování v Makarské.
Pátek:
 ranní přesun lodí na Brač. Na kole z přístavu Povlja do Pučišče a do Postiry. Přenocování v Postiře.
Sobota:
 ranní přesun z Brače na pevninu. Vyloděnéí. Nakládání zavazadel a kol do autobusu a vleku na kola. Odjezd do ČR.
Neděle:
 dopolední příjezd do ČR.

UBYTOVÁNÍ: Ve velkých dvoj a třílůžkových kajutách s vlastní toaletou a sprchou. Na lodi k dispozici WI-FI. Jak vypadá loď a ubytování na lodi se můžete podívat ZDE-MAGDALENAPokud chce být někdo v kajutě sám, je to možné za doplatek neobsazeného lůžka 10.000,-Kč.

STRAVOVÁNÍ: Výborná chorvatská polopenze a sendvič místo oběda. Jak vypadá stravování na lodi se můžete podívat ZDE-JÍDLO. Stravování je v salónu. To je vlastně restaurace na lodi. Proto je také na všech lodích zákaz donášení a konzumace vlastního alkoholu. Pivo se na lodi čepuje, k dispozici je kvalitní chorvatské víno a míchané nápoje. Je možné mít pouze vlastní tvrdý alkohol.

KOLA A PROGRAM: Určeno pro horská kola. Program je volen pro pohodovou cykloturistiku (denně 30-60 km) s možností prohlídek památek, vesniček a vnímání nádherné krajiny. Bikeři a náročnější cyklisti (denní etapy 60-80 km) ocení krásné terény s výhledy na moře. Pokud budete mít ELEKTROKOLO, žádáme vás o nahlašení a poplatek za elektrokolo je 50 euro (1250,-Kč).

CENA ZAHRNUJE:

  • dopravu účastníka a 1 kola nebo elektrokola autobusem do Chorvatska a zpět
  • plavba na lodi včetně přístavních poplatků a přeprava kol (doprava elektrokola je zapříplatek 1250,-Kč) na horní palubě lodě
  • 7x ubytování na lodi ve dvojlůžkových kajutách s WC a sprchou + pobytová taxa
  • polopenze - vaří chorvatský kuchař, sendvič k obědu na kolo
  • sportovní instruktor, informační materiály a plánky
  • pojištění proti úpadku cest. kanceláře a DPH

CENA NEZAHRNUJE: pojištění léčebných výloh, veškeré nápoje na lodi mimo snídaní, případné vstupy do památek a národních parků Lastovo a Mljet.

Podrobné informace JAK OBJEDNAT ZÁJEZD JSOU ZDE


KÁJA POLÍVKOVÁ -CYKLISTICKÁ LEGENDA SE VYDALA SE SUNBIKEM NA LOĎ

Naše kamarádka Kája Polívková napsala hezký BLOG o pobytu na lodi v Chorvatsku, který udělala pro pro svojí cyklistickou skupinu Dámy na kole. Má stejnojmený portál, kde je vše ohledně cyklistiky pro ženy. Přečtěte si její hodnocení a postřehy ZDE-DAMY-NA-LODI


Ahoj Stando a Mirko.
Byla to moje první dovolená na lodi. Přistupovala jsem k tomu s respektem ... malý prostor a malá skupina lidí na něm celý týden ... a tak. 
Díky překrásné přírodě, úžasnému moři, výbornému jídlu a vínu - a v neposlední řadě díky péči vás dvou - to byla jedna z mých nejkrásnějších dovolených. Různorodá, zážitková, senzační.
Rozhodně jsme se neviděli naposledy. Děkuji také za krásné fotky z akce, které nám vrátí atmosféru prožitého týdne. Irena Bulířová

8.10.2019 po zájezdu na loď do Chorvatska. Fotky z tohoto Chorvatska sou ve fotogalerii ZDE-FOTO-CHORVASKO.


Fotogalerie z předchozí podobné akce

Zájezd
Zájezd

To top